Het onderwijs in beeld door middel van fotografie. Laat zien wat jouw school in huis heeft!

Wat gebeurt er in en rondom school? Ouders zien het graag. Ook oriënteren ze zich vaak online, bij de zoektocht naar een nieuwe school.

Wil je jouw school in beeld brengen? De visie en missie laten zien? De sfeer die er heerst overbrengen op ouders? Wij helpen graag om jouw school of stichting goed in beeld te brengen, door middel van fotografie.

Yvonne heeft onze school prachtig in beeld gebracht. Ik heb vaker met de foto’s van Yvonne mogen werken en daar ben ik heel blij mee. Ze maakt mooie, heldere en krachtige foto’s. Vooraf hebben we de wensen besproken en Yvonne weet deze perfect te vertalen naar de beelden die we van onze school wilden hebben.

Thijs van Bree l OBS de Sleutelaar

Voor onze mooie school in Eersel was ik op zoek naar PR foto’s. De foto’s gebruiken we voor onze socials en website en presentaties om ons onderwijsconcept goed weer te geven. Yvonne denkt mee en met haar grote enthousiasme weet ze hoe je een school in beeld kunt brengen. We zijn erg blij met de beelden die zij heeft gemaakt van OBS ’t Busseltje. Echt een aanrader!

Roy Pellegrom l OBS ’t Busseltje